• 0

Yamalube kenőolajak

Tájékoztató!

For international delivery please get in touch by e-mail!


YAMALUBE KENŐANYAGOK, OLAJAK


Egyszerűen élvezze lelki nyugalmát!
A legkorszerűbb Yamaha motorok – mind a két-üteműek, mind a négyüteműek – minden eddiginél csendesebb, egyenletesebb és gazdaságosabb mű-ködésűek és sokkal kisebb a káros anyag kibocsátásuk, legyenek azok a hajó külsejére szerelve vagy személyi vízi járműbe építve. Így van értelme annak, hogy olyan nagy teljesítményű olajat használjon, amelyet kifejezetten ahhoz a kifinomultan bonyolult technikához fejlesztettek ki, amely magában a motorban testesül meg.

YAMALUBE minden négyütemű külmotorhoz!
YAMALUBE 10 W 30 és 10 W 40 motorolaj
Különösen a négyütemű csónakmotorok új generációjára fejlesztették ki. Ezek az olajak azonnali kenést, valamint optimális védelmet biztosítanak az indítást követően még tartós nagy sebességű üzemelés mellett is. Nem csak külmotorok esetében ideális, hanem kiválóan alkalmazható az újonnan kifejlesztett négyütemű, üzemanyag-befecskendezéses motorokkal felszerelt Yamaha vízirobogó modelleknél is.

YAMALUBE motorolaj kétütemű külmotorhoz
A kétütemű külmotorokhoz készült, új összetételű motorolaj javítja a kenés hatékonyságát, növelve ezzel a motor élettartamát. Az egyéb tulajdonságok, mint például az alacsony szintű szénlerakódás, változatlanul megmaradnak. Keverékes és olajinjektoros motorok esetében is ideális választás. A kiváló minőséget a címkén elhelyezett „TC-W3 RL” tanúsítja. Nagyon jó minőségű kenőanyag, kimondottan a motor védelmében a legzordabb körülmények között is. Ez a speciális formula alacsony emissziós kibocsátást biztosít. Teljesen szintetikus, biológiailag lebontható, a legszigorúbb előírásoknak megfelelő összetételű. Ez a kiváló minőségű olaj jelenti a kenéstechnika csúcsát és egyúttal a füstkibocsátást is minimalizálja. Így Ön az optimális védelemmel egyszerre élvezheti a maximális motor teljesítményt.


Yamalube kenőanyagok Yamalube kenőanyagok