• 0

Quicksilver kenőolajak

Tájékoztató!

For international delivery please get in touch by e-mail!


QUICKSILVER KENŐANYAGOK, OLAJAK, ZSÍROK


SIMA, TISZTA ÉS KÁRMENTES
Mint minden értékes eszköz, a csónakmotor is tökéletes ápolást kíván annak érdekében, hogy tökéletesen működjön. A legjobb terméket a legjobb formában kell tartani. Csak azt a Quicksilver olajat használja, amelyet ugyanaz a műszaki csapat fejlesztett ki és állított elő, amelyik a csónakmotorját építette. Használjon Quicksilver minő-ségű olajat, hogy tisztán tartsa motorját és óvja a károso-dásoktól.

QUICKSILVER TC-W3 PREMIUM PLUS BLEND
Premium Plus Blend a leg-előrehaladottabb olaj, amely a hagyományos kétütemű csó-nakmotorokra lett kifejlesztve. A keverék felülmúlja a TC-W3 követelményeket és további hatóanyagokat tartalmaz, melyek védelmet nyújtanak az alacsony inőségű olajakkal szemben. A Premium Plus Blend védi a motort az esetleges elszennyeződésektől és csökkenti a káros lerakódást. Növeli a motor hatékonyságát, szembeszáll a korrozióval, növeli a gyertya élettartalmát és tisztábban ég. A Quicksilver Premium olaj kiemelkedik a hagyományos TC-W3 olajak közül, az állandó minőségnek köszönhetően. A kétütemű motorokat tartja tisztán, amellet, hogy teljes védelmet nyújt a korrózióval szemben.

BELMOTOR ÉS HAJTÓMŰ OLAJ
A Quicksilver 4-ütemű motorolaj nagy teljesítmény mellett is hidegen tarja a motort. A sokrétegű 25W-40 olajat rendszeres használata az egész szezon alatt csökkenti a kopást, a korróziót, megvédi a csapágyat kémiai károsodástól és tisztán tartja a dúgattyút. A gyűrűket védi a korrózió és iszaplerakódástól. Eleget tesz az API szervíz SG/CD követelményinek.

QUICKSILVER 4 ÜTEMŰ KÜLMOTOR OLAJ
Kifejezetten 4 ütemű motorokhoz lett kifejlesztve. A csónakmotorok általában 5000-6000F/P fordulaton működnek, széles gázadogalóval, ami közel kétszer olyan gyors mint a 4 ütemű autómotorok fordulata. Az átlagos autókhoz használt motorolaj nem bírja ezt a fordulatot. A Quicksilver 4 ütemű motorolaj speciális adalékokat tartalmaz, amelyek ideálisak ehhez a működéshez. Csökkenti a kopás és karcolódás lehetőségét, véd a korrózió ellen és megakadályozza a további nem kívánt károsodásokat.

Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok Quicksilver kenőanyagok