• 0

One Design Sails

One Design Sails A One Design Sails márkát Giorgio Zuccoli és Pablo Soldano alapították több, mint 20 évvel ezelőtt. Az általuk megteremtett szellemiséget, és a tőlük szerzett tudást visszük tovább Magyarországon. Akár a technológiáról, akár a designról van szó, vitorláink a legmodernebb anyagokból, a legkorszerűbb gyártási folyamattal és a legkiválóbb tervezéssel készülnek, személyre szabottan Önnek. Munkánk eredményeit a világ számos pontjáról érkező megrendelésünk bizonyítja.

Műhelyünk Balatonfűzfőn található található, ahol felkészült szakembereink várják Önt, akár új vitorlát vásárolna, akár egy régit újíttatna fel, vagy egy szakadást javíttatna meg rövid határidővel. A professzionalitás érdekében a világ egyik legnagyobb membrán gyár szakmai támogatását is élvezzük.

Bármilyen vitorlát elkészítünk, legyen szó jolléról, katamaránról, családi túravitorlásról, one design hajóról vagy földkerülésre épített versenyvitorlásról. Fontos számunkra, hogy vevőink, megbízóink elégedettek legyenek, és ennek érdekében mindent megteszünk.

További információ balatoni telephelyünkön:

Balatonfűzfő, Zombor utca 29-31.

Telefon: 06 30 586 3737

www.onedesignsails.com