• 0

Mercury külmotorok

Tájékoztató!


For international delivery please get in touch by e-mail!


4 ütemű külmotorok


  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor
  • Mercury csónakmotor


A Mercury régóta vezető szerepet tölt be a tiszta, csendes, üzemanyag-takarékos külmotorok piacán, és most az előnye csak még nagyobbá vált. A Mercury mérnökei kombinálták az innovatív működést a fokozott megbízhatósági funkciókkal, így a négyütemű Mercury csónakmotorok még tisztábbak, még csendesebbek lettek, és még kifinomultabb teljesítményt hoznak, miközben az üzemanyag- és karbantartási költségeik csökkentek. A négyütemű Mercury csónakmotorok az EFI meghajtás legszélesebb választékát kínálják. Nincs márka, ami a nyomába érhetne.


Mercury csónakmotor

Meghosszabbított garancia

A Mercury a tökéletességre törekszik. Ezért 2008. június 1-től a Brunswick Marine in EMEA az általa forgalmazott Verado, Optimax és négyütemű csónakmotorokra meghosszabbítja a garanciális fedést 5 évre.


Jobb hajózás a kategória-első EFI teljesítményével

A Mercury 115 -100 – 80 EFI motorokat a megbízható, azonnali indítástól, és a tiszta, csendes üzemeléstől kezdve a minden körülménytől független hibátlan teljesítményig minden tulajdonsága tökéletes választássá teszik. Ezek a motorok a Verado tervezési platformon alapulnak, és megbízható, az Ön igényeire szabott erőkifejtést biztosítanak, kombinálva a takarékos üzemanyag fogyasztással. A Mercury 115 – 100 – 80 EFI az EFI meghajtás legutolsó generációja ebben a kategóriában.

A Mercury Mid-Range négyütemű motorok elsődleges célja lelki nyugalmat teremteni. Az első motorindítás pillanatától kezdve a sokszázadik horgásztúráig számíthat a teljesítményre. A fejlett technológia, a tartós alkatrészek, az intelligens funkciók és a páratlan üzemanyag-takarékosság kombinálva a piacvezető garanciális feltételekkel olyan biztonságot nyújt a külmotor tekintetében, amit a sok éven keresztül elvárhat majd.Technikai adatok, információk

- 2.5 - 3.5 - 5 - 6 LE

- 8 - 9 - 15 - 20 LE

- 25 - 30 LE

- 40 - 50 - 60 LE

- 80 (új) - 100 (új) - 115 (új) - 150 LEELEKTROMOS CSÓNAKMOTOROK


MOTORGUIDE

Erő, teljesítmény, robusztusság, megbízhatóság ... Ott van minden a MotorGuide sorozatban. A Thruster kisebb hajókra és sekély vízre van tervezve, de annyi erővel rendelkezik, mint bármely 12 V-os motor. Csendes - így még a halak sem veszik észre :) - ötfokozatú sebesség, megbízhatóság, kis tömeg és hordozhatóság jellemzi ezt a motor családot.


VARIMAX

Az új VARIMAX megadja Önnek azt szabadságot, hogy egész nap vízen lehessen. Kategóriájában a leghosszabb működési idővel rendelkező motor. A BluVis™ multifunkcionális kijelző mutatja az irányt (előre / hátra), pontos sebesség-beállításokat, és akkumulátor feszültségét (10 szint). Az akkumulátor élettartama nagyobb, mint a hagyományos 5 sebességes motoroknál.Mercury elektormos csónakmotor adatok és árak