• 0

Jet

Tájékoztató!

For international delivery please get in touch by e-mail!VERSENYZÉS

Frissítve: 2020.02.17

SUPERJET

Egy legenda – kizárólag versenyzésre!
A versenyre termett 2 ütemű motor lenyűgöző erejéhez és gyorsulásához stílusos, ultrakönnyű hajótest társul. A kimagasló mozgékonyság és irányíthatóság a SuperJet védjegye, különleges kialakításának köszönhetően ellenfeleinél szűkebben fordul, és mélyebben hatol a vízbe.
Az egyedülállóan ergonomikus felépítésnek, továbbá a rugóval támogatott kormányoszlopnak és kormányrúdnak köszönhetően a vezető kényelmes, előredőlő helyzetet vehet fel, amely ideális a versenyzéshez. A SuperJet felkészült, és Önre vár. De vegye figyelembe, hogy ez a modell kizárólag versenypályákon való versenyzésre használható.

Bruttó ár: 2.598.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


KIKAPCSOLÓDÁS


EX

A gyors, könnyű és mozgékony EX – megfizethető szórakozás

Az EX sorozat mindazzal a megbízhatósággal és technikai innovációval készült, amely WaveRunner járműveinket legendássá tette, de letisztultabb módon, hogy ezáltal jobb ár-érték arányú és gazdaságosabb legyen. Miközben az EX sorozat gépei között ez az EX az alapmodell, egyáltalán nem ilyen benyomást kelt!
Az EX azt az egyenletes, megbízható és gazdaságos teljesítményt nyújtja, ami minden Yamahára jellemző, emellett pedig minden mást, ami ahhoz kell, hogy stílusosan szállhass vízre. Az átlátható és informatív műszerfaltól a visszamászást segítő kapaszkodón és a vonószemen keresztül a bőséges tárolóhelyig.

Bruttó ár: 3.448.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


EX SPORT

Egy újabb kedvező árú Yamahával – az EX Sport.
Az EX sorozat modelljei mindazzal a megbízhatósággal és technikai innovációval készültek, amely a Yamaha WaveRunner járműveket legendássá tette, de letisztultabbá tettük őket, hogy az áruk igazán kedvező legyen. Vízi sportoláshoz az EX Sport a legmegfelelőbb.
A ránk jellemző egyenletes, megbízható és gazdaságos teljesítményt nyújtja, emellett pedig minden mást, ami ahhoz kell, hogy stílusosan vízre szállhass – átlátható és informatív műszerfal, mechanikus hátramenet, dupla tükrök, fellépő platform és kapaszkodó, vonószem és bőséges tárolóhely

Bruttó ár: 3.648.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


EX DELUXE

EX Deluxe – a legjobb minőség ritkán ilyen megfizethető

Az EX sorozat mindazzal a megbízhatósággal és technikai innovációval készült, amely a Yamaha WaveRunner járműveket legendássá tette, de letisztultabbá tettük, hogy az ára minden eddiginél kedvezőbb legyen. Szóval az EX sorozat legfelső modellje, a DeLuxe egy rengeteg funkcióval ellátott, remek ár-érték arányú gép!
Egyik legelőnyösebb tulajdonsága a forradalmi Ride® technológia, egy egyszerű és intuitív vezérlőrendszer, amely legnépszerűbb modelljeink révén máris megreformálta a vízijármű-vezetési szokásokat.

Bruttó ár: 4.098.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


EXR

A lenyűgöző vadonatúj EXR – gyorsabb és még élvezetesebb
Erőteljes és sportos gép, amely egyben sokoldalú és könnyen kezelhető. Képességek terén nem kell kompromisszumot kötni, amelyet a könnyű, agilis NanoXcel2 hajótest is bizonyít, nem is beszélve forradalmi RiDE™ technológiánkról és az intuitív, könnyű vezérlőrendszerről, amely már a prémium modelljeink vásárlói számára forradalmasította a vízi közlekedést.
Megfizethetősége ellenére az EXR ereiben valódi Yamaha vér csörgedezik, magában hordozva a technológiai innovációk, a felülmúlhatatlan mérnöki tervezés és a kimagasló megbízhatóság világát.

Bruttó ár: 4.298.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


VX

Erőteljes és könnyen kezelhető WaveRunner!
Csapj le most a kiváló ár-érték arányra! TR-1 motorunk különleges HO (nagy teljesítményű) változata és számos egyéb funkció mellett az új és forradalmi RiDE™-rendszerünk is az új VX alapfelszereltségébe tartozik. Ez az intuitív, felhasználóbarát rendszer nagyfokú magabiztosságot nyújt a kevésbé tapasztalt vezetők számára is.
A VX. Kiváló és élvezetes vízi teljesítményt nyújt, mindezt megfizethető áron. Erre egyetlen másik vízi jármű sem képes.

Bruttó ár: 1.198.000,- HUF

VX C –  3.998.00,- HUF (Fürdő fellépő és RiDE rendszer nélkül)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


VX DELUXE

A nagyszerű tulajdonságok hosszú sorával nehéz versenyezni
A rendkívül egyenletes motor és a rengeteg „luxus” alapfelszereltség mellett a VX Deluxe tulajdonosai a forradalmi RiDE vezérlőrendszerünk előnyit is élvezhetik. Az intuitív, felhasználóbarát rendszer nagyfokú magabiztosságot nyújt a kevésbé tapasztalt vezetők számára is.
Egy szó, mint száz, keresve sem talál még egy olyan vízi járművet, mely ilyen nagyszerű funkciókkal, ilyen kedvező áron biztosít fantasztikus vízi élményt.

Bruttó ár: 4.448.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


VX LIMITED

Tapasztalja meg a különbséget a VX Limiteddel!
Számos egyéni műszaki és gyakorlati funkció segítette hozzá a VX modelleket ahhoz, hogy a legkeresettebb vízi járműveinkké válhassanak mégis igazi népszerűségüket azonban páratlan sokoldalúságuknak köszönhetik.
Egy szó, mint száz, keresve sem talál még egy olyan vízi járművet, mely ilyen nagyszerű funkciókkal, ilyen kedvező áron biztosít fantasztikus vízi élményt.

Bruttó ár: 4.698.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


VX CRUISER HO

Rendkívüli teljesítmény. Nagyszerű tulajdonságok. Az VX Cruiser HO.
Számos egyéni műszaki és gyakorlati funkció segítette hozzá a VX modelleket ahhoz, hogy a legkeresettebb vízi járműveinkké válhassanak, mégis igazi népszerűségüket azonban páratlan sokoldalúságuknak köszönhetik.
Egy szó, mint száz, ebben a kategóriában a VX Cruiser HO a prémium vízi jármű és az egyetlen, ami ilyen kedvező áron biztosít luxusszintű vízi élményt.

Bruttó ár: 5.198.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


SPORT


GP1800R HO

A víz meghódítása még könnyebb feladat lett...
A modell ezúttal még többet kínál – az új, versenyzéshez tervezett szívórendszer és fenéklemez kombinációja még tovább javítja a jet-ski mozgékonyságát, fordulékonyságát és hullámtörő képességét.
Fedezzen fel olyan izgalmas funkciókat, amelyeket egyébként csak a prémium kategóriás modelleknél találhat meg, például az új NanoXcel2 hajótestet és fedélzetet, valamint a forradalmi RiDE vezérlőrendszert. A teljesen intuitív megoldás valódi áttörés: könnyű kezelhetőséget biztosít, megsokszorozva vezetője magabiztosságát.

Bruttó ár: 5.798.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


GP1800R SVHO

A fantasztikus GP1800 BLUE – élvezze az IGAZÁN nagy teljesítményt.

A válasz minden teljesítményőrült imájára: egy vagány megjelenésű, kifinomult és hihetetlenül erős gép szilárd és agilis hajótesttel, valamint olyan innovatív funkciókkal, amelyekkel egy vadonatúj kategóriát hoz létre – a sajátját.

A modell ezúttal még többet kínál – a szívórendszer és versenyzéshez tervezett fenéklemez kombinációja még tovább javítja a mozgékonyságot, fordulékonyságot és hullámtörő képességet.

Bruttó ár: 7.298.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


CSÚCSTELJESÍTMÉNY


FX HO

Egy stílusosan megújult forma széles körű felhasználhatósággal
Lenyűgöző, nagynyomású szivattyúval és intelligens elektronikus gázadás-vezérlő rendszerrel ellátott, 1812 cm3-es motorja erőteljes, mégis gazdaságos teljesítményt biztosít. Az elegáns, megújult, könnyű NanoXcel-ből készült hajótest a figyelemreméltó RiDE rendszerrel együtt a valaha tapasztalt legkényelmesebb utazást és legbiztosabb kezelhetőséget ígéri.
Az új FX HO funkciói még tovább bővültek. No Wake üzemmód és tempomat, fényűzően kényelmes ülés három személynek, nagy úszóplatform, rendkívül mély fellépő lépcső és kettős kapaszkodók, tágas tárolóhely – és még sok minden más.

Bruttó ár: 6.498.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


FX HO CRUISER

Az új FX kiszélesíti a horizontot
Érezze az 1812 cm3-es HO erőforrás erejét, és fedezze fel az új kialakítás még fordulékonyabb viselkedését. Eközben a forradalmian új RiDE rendszer intuitív vezérlést biztosít, a pehelykönnyű NanoXcel hajótest pedig biztos kezelhetőséget garantál.
A lenyűgöző képességek sora folytatódik az elektronikus gázadás-vezérlő és trim rendszerrel, a hátramenet-vezérlővel és az új biztonsági rendszerrel, amelyek a számos új funkcióval együtt (például a kibővített platform, az állítható kormányzás, a háromszemélyes túraülés és a felhúzható létra) a túrázás teljesen új világát nyitják meg Ön előtt.

Bruttó ár: 6.748.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


FX SVHO

Új formaterv kalandjai feltöltésére
A kompresszoros SVHO motor, a könnyű NanoXcel2 hajótest és a látványos hajótest tökéletes párost jelent – lenyűgöző erő és stabil, agilis kezelhetőség és hihetetlenül kényelmes utazás kombinációja.
Csúcsmodern technológiák és innovációk sora egy funkciókban gazdag megújult modellben, forradalmi RiDE vezérlőrendszerrel, elektromos trimmel és hátramenet-vezérlővel, tempomattal és biztonsági móddal.

Bruttó ár: 7.398.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK


FX SVHO CRUISER

Útlevél a nagy sebességű túrázáshoz
A kompresszoros SVHO motor, valamint a szuperkönnyű NanoXcel2-ből felépülő új, karcsú hajótest lenyűgöző teljesítményt és stabil, agilis kezelhetőséget biztosít, amelyet a forradalmi RiDE™ vezérlőrendszer is elősegít.
Teljesen elektromos vezérlőrendszer tempomattal, háromállású No Wake üzemmóddal, elektronikus hátramenettel, TDE-vel (Thrust Directional Enhancement Control) – a funkciók listája szinte véget nem érően folytatódik.

Bruttó ár: 7.698.000,- HUF

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS MŰSZAKI ADATOK