Nyitva tartás:

H - P 8:30-17 óráig,

SZo: Zárva

1211 Budapest,

Weiss Manfréd (szabadkikötő) út 2.

GPS koordináták: X 19,069 Y 47,43

Telefon: +36-1-276-48-73

Fax: +36-1-278-01-52

Mobil:+36-20-278-3333

E-mail:info@csepregi-vizisport.hu

E-mail:szerviz@csepregi-vizisport.hu

Yamaha csónakmotor

yamaha

F2,5 Yamaha csónakmotor

Könnyen szállítható motor, kiváló teljesítmény.
Az F2.5 motor tökéletesen élvezhetővé teszi a hajózást, még a legrövidebb vízi utat is élvezetes kalanddá varázsolja.
Ez a 4 ütemű külmotor egy sor úttörő Yamaha technológiát használ a takaros, áramvonalas burkolat alatt. Ugyanakkor igazán ütős teljesítményt nyújt; mindig van benne elég erő, hogy elvigye az úti céljához. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a kiváló kezelhetőség, a jó manőverezhetőség és a megbízhatóság, továbbá felhasználóbarát kezelőszerveket és a kisebb rezgéssel járó működést biztosít.
A nagy, kényelmes hordozófogantyú rendkívül hordozhatóvá és kellemesen használhatóvá teszi az F2.5 motort, ezáltal még élvezetesebbé teszi a kirándulásokat a kis hajókon. Ideális tartalék motor a biztonságra törekvő jachttulajdonosok számára.

F2,5 Yamaha csónakmotor műszaki adatokF2,5 Yamaha csónakmotor
műszaki adatokF4, F5 és F6 Yamaha csónakmotor

Könnyen hordozható és könnyen használható.
A friss, stílusos külsejű motorok olyan könnyűek és egyszerűen hordozhatóak, hogy szinte gyerekjáték őket a partról a hajó fedélzetére vinni. Az F4, F5 és F6 motorok tárolása, használata és indítása rendkívül kényelmes, erejük pedig elegendő ahhoz, hogy magabiztosan szelje a vizet. Kompakt méretük, nagyméretű hordozófogantyúik és beépített üzemanyagtartályuk révén könnyen hordozhatók, a Yamaha CDI gyújtásrendszerének köszönhetően pedig könnyen indíthatók. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás, az egyszerű kezelőszervek, az alacsony zaj- és rezgésszint, valamint a Yamaha motorok megbízhatósága magától értetődő.
Az F4, F5 és F6 tökéletes választás mind a könnyen szállítható motort kereső családok, mind a praktikus tartalékmotort kereső jachttulajdonosok számára.

F4, F5 és F6 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF4, F5 és F6 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF8, F9.9 Yamaha csónakmotor

Pehelykönnyű és nagy teljesítményű motorjaink megújult külsőt kaptak.
A még nagyobb vízi teljesítmény nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagy, súlyos külmotort kell cipelnie a csónakig, hiszen a pehelykönnyű F8 és az F9.9 tökéletesen hordozható. Ehhez hozzájárulnak a kényelmesen használható beépített hordozófogantyúk is.
Fedezze fel a rendkívül halk működés és a kiváló fogyasztás örömét, melyet most még nagyobb, egyenletesen adagolható és megbízható teljesítménnyel ötvöztünk. A Yamaha CDI gyújtásrendszere megbízható, azonnali indítást biztosít, így az elfordítható gázkarral és az előremeneti-üres-hátrameneti váltórendszerrel egyszerű, biztonságos kezelést eredményez.
Ezek a motorok rengeteg előnyös funkcióval rendelkeznek, ezért ideálisak hobbicélokra, rövid horgásztúrákra vagy családi kirándulásokra, - vagy ha csónakját munkára használja, akár megbízható munkaeszközként is.

F8, F9.9 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF8, F9.9 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF15, F20 Yamaha csónakmotor

A kis motorok kényelme a nagymotorok teljesítményével.
Ha nyerő kombinációt keres, azaz a könnyű kezelhetőség, a nagy teljesítmény és nagyszerű teljesítmény ötvözetét, az F15 és F20 motorokkal megtalálta!
A sokoldalú, kéthengeres, 4 ütemű motorok nagy teljesítményt nyújtanak és gyorsan reagálnak, ezáltal mindig kényelmes vezetést biztosítanak. A gazdaságos üzemeltetés kíméli a környezetet, a károsanyag-kibocsátás pedig minimális.
Élvezze Ön is a Yamaha külmotorok előnyeit - a számítógépvezérlésű gyújtást, a speciális kis terhelésű indítórendszert, a vízhűtéses üzemanyag-szivattyút és a nagy térfogatú hangtompítódobot -, amelyek általában csak nagyobb motorokon találhatók meg. Kereskedelmi, professzionális és szabadidős célokra egyaránt használható - így mindenképpen nyerő választás.

F15, F20 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF15, F20 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF25 Yamaha csónakmotor

Ismerd meg legújabb hordozható csónakmotorunkat. Még könnyebb. Még strapabíróbb.
Ez a legendás, kéthengeres, négyütemű hordozható csónakmotor körülbelül 25%-kal könnyebb lett! Adj gázt a vadonatúj F25 gázkarjával, és azonnal érezni fogod az innovatív Yamaha technológiák hatását, amelyek egy nagy motor funkcióit biztosítják egyedülálló teljesítmény-tömeg aránnyal és rendkívül gazdaságos működéssel.
A felszereltség része a két tartóállvány (oldalsó és hátsó), a továbbfejlesztett hordfogantyúk, az akkumulátor nélküli EFI rendszer és a teljes kompatibilitás a digitális hálózati mérőműszereinkkel.
A karral beállítható kormánysúrlódásnak, az új, széles motortartónak és a nagy teljesítményű generátornak, illetve az opcionális trimmelhető sebességvezérlésnek, Y-COP biztonsági rendszernek és széles tartományú motoremelő és -döntő rendszernek köszönhetően az F25 a logikus választás.

F25 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF25 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF30, F40 Yamaha csónakmotor

Ezekkel a motorokkal a nyugalom alapfelszereltség.
A pehelykönnyű F40 és F30 motort egyszerű felszerelésre és használatra tervezték, de ugyanakkor megbízható, nagy teljesítménnyel bír.
A Yamaha elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszere (EFI) meggyőző teljesítményt eredményez nagy sebességeknél, ugyanakkor nagyszerű erőt és nyomatékot ad le közepes fordulatnál, mindezt gazdaságos működés mellett. A PrimeStart™ révén az indítás olyan egyszerű, mint egy személyautónál, és mivel Yamaha, az indítás mindig elsőre sikerül. Az egyedülállóan széles tartományú motoremelő és -döntő rendszer lehetővé teszi a motor teljes körű irányítását.
A Yamaha lopásvédelmi rendszer (Y-COP) a személygépkocsikból ismert távvezérlésű indításgátlóval védi a motort, így nyugodtan őrizetlenül hagyhatja.

F30, F40 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF30, F40 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF50, F60 Yamaha csónakmotor

Maximális szórakozás. Minimális károsanyag-kibocsátással.
A kompakt F60 és F50 motorok ideálisan használhatók vízisízők vagy wakeboardosok vontatására, és tiszta lelkiismerettel alkalmazhatók - kategóriájukban a legtisztább és leggazdaságosabb motorok.
A Yamaha elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszere (EFI) tisztább teljesítményt és hatékonyabb üzemanyag-felhasználást biztosít, és ennek eredményeképpen a motor impozáns teljesítményt és komoly nyomatékot ad le közepes és nagy fordulatszámokon.
Az F60 és F50 modellek további egyedülálló Yamaha funkciói könnyed, kényelmes és élvezetes hajózást biztosítanak. A funkciók között megtalálható a saját fejlesztésű, széles tartományú motoremelő és -döntő rendszer, amely lehetővé teszi a motor pontos, kényelmes beállítását, míg a PrimeStart™ szívató nélküli indítórendszerrel a motor olyan könnyen indítható, mint egy személyautó.

F50, F60 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF50, F60 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF70 Yamaha csónakmotor

Erős partner akár a munkában, akár a szórakozásban.
A verhetetlenül sokoldalú, pehelykönnyű F70 számos hajótípus hajtására alkalmas, így egyformán otthon érzi magát munka közben, vagy amikor a friss levegőn hajókiránduláshoz vagy vízi sportokhoz használják. Az F70 a legkönnyebb és legerősebb 4 ütemű motor a kategóriájában.
A tisztább teljesítmény, maximálisan üzemanyag-hatékonyság és egyszerű indítás érdekében a nagy teljesítményű 16 szelepes SOHC motort EFI (elektronikus üzemanyag-befecskendező) rendszerrel és a Yamaha egyedülálló PrimeStart™ rendszerével szerelték fel. A Yamaha digitális hálózati mérőműszereivel való kompatibilitás pontos irányíthatóságot tesz lehetővé, ugyanakkor elegáns és stílusos - az F70 mindenkitől elismerő pillantásokat fog kapni, akár a tengeren, akár a parton.

F70 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF70 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF80, F100 Yamaha csónakmotor

Kisebb tömeg. Hathatós teljesítmény. Dinamikus gyorsulás
A legújabb F100 most még könnyebb lett – olyan nagyszerű teljesítmény, egyenletes gyorsulás és alacsony fogyasztás jellemzi, amelyet nehéz felülmúlni. A Yamaha innovatív műszaki megoldásainak köszönhetően rendkívül megbízható is.
Legújabb négyütemű technológiánk révén páratlan teljesítményt kínál a dinamikus gyorsulást biztosító, egyszeres felülvezérlésű vezérműtengellyel (SOHC) ellátott, 16 szelepes motorblokknak, a fejlett szívó- és kipufogórendszernek és a Yamaha egyedülálló többpontos elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszerének (EFI) köszönhetően.
Kiváló funkciók széles választéka – többek között PrimeStart™ rendszer, nagy teljesítményű generátor, több digitális hálózati mérőműszer, valamint széles tartományú motoremelő és - döntő rendszer – áll rendelkezésre, így a teljes körű irányítás tudatában magabiztosan használhatod a motort.

F80, F100 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF80, F100 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF115, F130 Yamaha csónakmotor

Kategóriaelső teljesítmény-tömeg arány.
A legújabb generációs, könnyű kialakítású F115 és F130 motornak köszönhetően nincs más dolga, mint lazítani és teljes mértékben kiélvezni hajóját - a világ egyik legtisztább és legegyenletesebb motorjával.
Nemcsak a tervezésük lenyűgöző - 1,8 literes, 16 nagyszelepes, soros 4 hengeres, 4 ütemű DOHC motorok -, hanem számos elektrotechnikai funkcióval is elláttuk, amely megkönnyíti életét: kompatibilitás opcionális digitális hálózati rendszerünkkel, Y-COP® távirányítható biztonsági rendszer, széles tartományú motoremelő és -döntő rendszer opcionális döntésiszög-korlátozással, hogy csak néhányat említsünk.
Az igazoltan hatékony EFI rendszerek és más új égési technológiák révén ezek a kimagasló Yamaha motorblokkok tökéletesen megbízhatóak.

F115, F130 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF115, F130 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF150 Yamaha csónakmotor

Pihenjen a teljesítmény és gazdaságos üzemeltetés varázslatos kombinációjával.
A legújabb generációs F150 motor számos modern technológiát felhasználva rendkívül tiszta, hatékony és gazdaságos teljesítményt biztosít, és kifejezetten arra készült, hogy lazíthasson, ha vízre száll.
A technológia modern DOHC (dupla felső vezérműtengely) kialakítást és különleges szívó- és kipufogórendszereket tartalmaz az égési folyamat optimalizálása érdekében. Továbbá a Yamaha EFI rendszere, egy mikroszámítógéppel vezérelve elemzi és beállítja az üzemanyag-levegő keveréket a kiváló üzemanyag-hatékonyság érdekében.
A PrimeStart™ gyújtás és sok más egyedülálló funkció - például a Yamaha Y-COP távirányítható biztonsági rendszere, valamint széles tartományú motoremelő és -döntő rendszere - teszi igazán kellemessé a motor használatát.

F150 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF150 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF175, F200 Yamaha csónakmotor

A "sornégyes" teljesítmény két nagyszerű módon élvezhető.
Ezt az EFI rendszerrel felszerelt motort kivételes erő és gyorsulás, tiszta, csendes és egyenletes járás jellemzi, melyet nehéz felülmúlni. Számos előnyös funkciója mellett gazdaságos, megbízható, teljesítménye nagyszerű - így tökéletes választás.
A Yamaha egyedülálló, üzemanyag-takarékos EFI rendszere, mikroprocesszoros ECU egysége, változtatható szelepvezérlése (F200), tiszta égési technológiája és zajcsökkentő rendszerei zökkenőmentesen működnek együtt - a kifinomult diagnosztikai rendszer pedig egy számítógépes kapcsolaton keresztül megjeleníti a motor- és teljesítményadatokat, így a karbantartás gyors és egyszerű.
Az összes EFI rendszerrel felszerelt motorhoz hasonlóan az F200 és az F175 típust is össze lehet kapcsolni a Yamaha exkluzív hálózati rendszerével, így a digitális műszerek széles kínálatából választhat.

F175, F200 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF175, F200 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF225F, F250, F300 Yamaha csónakmotor

A legjobb V6-os teljesítmény nyílt tengeri kirándulásokhoz.
Az F225, F250 és F300 külmotorok a Yamaha legújabb generációs hajómotor-technológiájának csúcsát képviselik. Ezek a megerőltető nyílt tengeri környezethez tervezett, könnyű, kompakt V6 motorok a legjobb erőforrások, amelyeket választhat, ha vízi sportokkal foglalkozik.
A tiszta teljesítmény, maximálisan hatékony üzemanyag-fogyasztás és egyszerű indítás érdekében a fejlett 24 szelepes DOHC motort EFI (elektronikus üzemanyag-befecskendező) és VCT (változtatható szelepvezérlő) rendszerrel szerelték fel. A technológia és a stílusos, elegáns, kompakt kialakítás kombinációja magáért beszél.
Ugyanakkor a kormánynál a Yamaha digitális, elektronikus gázkarja és váltója a valaha elért legegyenletesebb, legpontosabb irányítást biztosítja.

F225F, F250, F300 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF225F, F250, F300 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokF350 Yamaha csónakmotor

Egyedülálló V8-as megoldás nagyobb motorcsónakokhoz.
A komoly igénybevételnek kitett, nagy motorcsónakokhoz gyártott, 5,3 literes Yamaha F350 igazi technológiai úttörőnek számít. Ez a 4 ütemű V8-as a világ legnagyobb hengerűrtartalommal rendelkező külmotorja, amely egyesíti magában a kimagasló erőt és nyomatékot, valamint a mai fejlett, rugalmas hajótesttel rendelkező motorcsónakok által igényelt teljesítményt. A Yamaha EFI (elektronikus üzemanyag-befecskendező) rendszere egyenletes teljesítményt és maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosít a teljes teljesítménysávban, valamint mérete és teljesítménye ellenére a Yamaha súlycsökkentő technológiái révén az F350 meglepően könnyű és kompakt lett.
A PrimeStart™ rendszernek köszönhetően a motort ugyanolyan egyszerű beindítani, mint egy gépkocsit, a digitális vezérlési technológia pedig pontos vezérlést biztosít.

F350 Yamaha csónakmotor jellemzők és műszaki adatokF350 Yamaha csónakmotor
jellemzők és műszaki adatokNAGYNYOMATÉKÚ FT8, FT9.9, FT25, FT50, FT60

Próbálja ki nagy tolóerejű motorok egyikét.
Ha nyers erőt és pontos irányíthatóságot szeretne, akkor válassza az FT modelleket! A vitorlásokon, halász- és munkahajókon kiválóan használható, nagy tolóerejű és nyomatékú motorok fantasztikus teljesítményt nyújtanak minimális zaj- és rezgésszint, valamint üzemanyag-fogyasztás mellett.
Az FT modellek a Yamaha szabadalmaztatott, maximális tolóerőt biztosító Dual-Thrust hajócsavarját használják az előre- és hátramenet során, így még a nehéz hajók manőverezése is gyerekjáték. A CDI/TCI mikroszámítógépes gyújtás minden körülmények között megbízható indítást tesz lehetővé, a nagyteljesítményű generátorok pedig még hosszabb üresjáratok után is biztosítják az indításhoz szükséges energiát. Az FT sorozatú motorok nagy és erőteljes erőforrások, amelyek soha nem hagyják cserben.

NAGYNYOMATÉKÚ FT8, FT9.9, FT25, FT50, FT60 jellemzők és műszaki adatokNAGYNYOMATÉKÚ FT8, FT9.9, FT25, FT50, FT60
jellemzők és műszaki adatokElektromos csónakmotor

Csak egy gombnyomás, és már indulhat is!
Az elektromos Yamaha motorok a legkényelmesebb, leginkább környezetbarát módját jelentik a csónakok és kisebb hajók hajtásának. A hihetetlenül könnyen használható 12 voltos egységekhez állítható rögzítőpánt tartozik, amellyel azokat könnyedén fel lehet szerelni a kisebb hajókra; csak be kell kapcsolnia, és már indulhat a móka. Az M26 és M20 típusok állítható kormányrúdját akár 45°-ig is lehet dönteni és 15 cm-rel meg lehet hosszabbítani, ugyanakkor rendkívül kényelmes fogást biztosít.
A masszív felépítésű, állandómágneses motort tartalmazó egységeket sérülésbiztos burkolattal, védőbevonattal és olyan speciális kompozit hajtótengellyel szerelték fel, amely normál használat mellett nem hajlik, nem törik és nem korrodálódik. Az elektromos propeller maximális tolóerőt biztosít, valamint ellenáll a beléakadó vízinövényeknek és a víz alatti törmeléknek.

Elektromos csónakmotor jellemzők és műszaki adatokElektromos csónakmotor
jellemzők és műszaki adatok

Minden jog fenntartava! 2015 Csepregi Vízisport Kft.
Ez a termék érdekel